default-logo

ویزای چک (پراگ) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون ویزا اخذ می شود

ویزای چک

ویزای چک (پراگ) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون ویزا اخذ می شود

 

چک کشوری که در اروپای مرکزی واقع شده است. مسافران و گردشگرانی که میخواهند چیزی متفاوت تر از تور های معمولی را تجربه کنند به کشور چک سفر می کنند. با یک تور چک میتوانید از پلزن با معماری های فوق العاده ، غار های آهکی موراویان کارست، شهر لیتومیزل، شهر باستانی اولوموتس با کلیسای جامع سنت ونسلاس، شهر بندری تلک، قلعه سبک گوتیک کارلستین و صومعه بوهمی کوتناهرا دیدن کنید. 

 

جهت اخذ ویزای چک مطالب زیر را با دقت مطالعه فرمایید

 

در حال حاضر امکان اخذ ویزای چک توسط آژانس آتورایگل امکان پذیر نمیباشد. مطالب زیر صرفا جهت اطلاع رسانی مسافران میباشد.

 

جهت اخذ ویزای چک به نکات زیر توجه کنید:

  • -کشور ایتالیا عضو اتحاد شنگن می باشد و جهت سفر به ایتالیا نیاز به ویزای شنگن دارید.
  • -حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت دریافت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد .
  • -جهت رسیدگی به درخواست ویزا معمولا ۲ هفته کاری زمان لازم دارد ولی در مواقعی ممکن است بیشتر از این زمان شود. بنابراین برای دریافت ویزای چک بهتر است ۶ هفته زودتر از تاریخ سفر درخواست خود را به سفارت تحویل دهید.
  • -توجه کنید در فصل تابستان و یا عید نوروز حداقل ۲ ماه قبل از سفر اقدام به دریافت ویزای چک نمایید.
  • -حتما باید به آدرس ایمیل سفارت ایمیلی حاوی اطلاعات : نام و نام خانوادگی، نوع ویزای درخواستی، هدف سفر، مدت زمان اقامت و شماره تماس را بفرستید.
  • -از فرستادن مدارک اضافی مانند کپی پاسپورت، فرم درخواست ویزا یا مدارک دیگر خودداری کنید.
  • -اگر خواستار ویزای مولتی هستید، باید بیمه نامه شما مولتی باشد.

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای چک:

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • اصل کارت ملی و شناسنامه و کپی
  • دو قعطه عکس ۴*۶ رنگی با پس زمینه سفید
  • دعوتنامه از طرف دوست یا بستگان (در صورت نداشتن دعوتنامه، رزرو هتل برای کل زمان اقامت و یا مدرکی که نشان دهد در کشور جمهوری چک دارای خانه هستید )
  • برای کودکان اجازه رسمی از پدر یا مادر و یا قیم قانونی
  • نامه تمکن مالی از بانک به همراه گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر سایقه و حقوق و یا جواز کسب یا ثبت شرکت
  • گواهی بازنشستگی
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • بیمه مسافرتی

 

انواع ویزای شنگن :

  • ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
    ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
    ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
    ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
    توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

    داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

انواع مختلف ویزا:

ویزا دارای انواع گوناگونی است مانند: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی و … .
بنابراین اکیدا توصیه می کنیم از ابتدا باید ویزای دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت وی ( تجاری، توریستی؛ دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

 

انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج:

  • سینگل: ویزای سینگل به منظور یکبار ورود فرد به کشور مربوطه صادر میشود و با خروج  از آن کشور، این ویزا نیز باطل می شود.
  • مولتی پل: ویزای مولتی پل به منظور ورود یا خروج از یک کشور برای چند بار در طول مدت اعتبار ویزا صادر می شود.

 

انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه:

  • ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه الصاق می شود.
  • ویزای با مهر: یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده می شود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

 

انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور:

  • ویزای معمولی: ویزایی که مسافر باید قبل از سفر خود توسط سفارت خانه کشور مربوطه دریافت کرده باشد.
  • ویزای بدو ورود: ویزایی که در لحظه ورود به کشور مقصد برای مسافر صادر می شود.

 

آدرس و شماره تماس سفارت چک در تهران :

آدرس سفارت :  تهران، خیابان پاسداران – خیابان بوستان – خیابان نسترن – پلاک ۳۶

تلفن : ۹۸۲۱۲۶۱۱۸۸۵۱+

فکس: ۹۸۲۱۲۲۸۰۲۰۷۹+

کد پستی : ۴۴۵۷-۱۱۳۶۵

ایمیل  : teheran@embassy.mzv.cz

وب سایت : www.mzv.cz

ساعت کاری : یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰

 

جهت اطلاع از قیمت ویزاها کلیک کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزای چک از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز رتبه دهی نشده است)
درباره شرکت آتور ایگل
چرا دفتر خدمات اخذ ویزا در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمات گردشگری در سطح کشور، دفتر خدمات اخذ ویزا، تور، و بلیط داخلی و خارجی با هدف توزیع سریع خدمات جهانگردی همراه با بالاترین کیفیت و با ارائه سرویس های آنلاین منحصر به فرد به آژانس های مسافرتی به سرعت توانسته با تحت پوشش قرار دادن اکثر آژانسهای مسافرتی و جهانگردی، به عنوان بزرگترین مجموعه در این صنعت معرفی شود.