default-logo

ویزای ایسلند (ریکیاویک) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

ویزای ایسلند

ویزای ایسلند (ریکیاویک) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

 

ایسلند کشوری در شمالی ترین قسمت قاره اروپا که به صورت جزیره واقع شده است. آتشفشان های فعال، چشمه های آب گرم و یخچال ها باعث شده تا این کشور به یکی از مقاصد گردشگران تبدیل شود. با یک تور ایسلند میتوانید در طول گردش ها در شب و روز به تماشای نهنگ ها، چشمه های آب گرم گرینداویک و ریکیاویک، پارک ملی لاندمنالاوگار با اسب سواری و پیاده روی های چند ساعته، آتشفشان میلنمل، غار یخ اسکافتافل را نیز دیدن کنید.

 

جهت اخذ ویزای ایسلند مطالب زیر را با دقت مطالعه فرمایید

 

در حال حاضر امکان اخذ ویزای ایسلند توسط آژانس آتورایگل امکان پذیر نمیباشد. مطالب زیر صرفا جهت اطلاع رسانی مسافران میباشد.

 

جهت اخذ ویزای ایسلند به نکات زیر توجه کنید:

  • -کشور ایسلند عضو اتحاد شنگن می باشد و جهت سفر به ایسلند نیاز به ویزای شنگن دارید.
  • -حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت دریافت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد .
  • -از هرگونه عدم صداقت در تحویل مدارک و یا جعل مدارک خودداری کنید زیرا برای بررسی درخواست شما فرآیند دقیقی را در پیش میگیرند.

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای ایسلند:

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )
  • کارت ملی و شناسنامه
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۴*۶ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
  • کپی ویزای شنگن و یا ویزای کشور معتبر دیگری که قبلا دریافت کرده اید
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام ، سمت ، میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی  ( برای کارمنداگ و کارگران )
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی ( برای صاحبان مشاغل )
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )
  • بیمه مسافرتی
  • سند مالکیت ( در صورت وجود )
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما

 

انواع ویزای ایسلند :

  • ویزای ایسلند توریستی
  • ویزای ایسلند کاری
  • ویزای ایسلند تجاری
  • ویزای ایسلند تحصیلی

 

انواع ویزای شنگن :

  • ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
    ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
    ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
    ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
    توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

    داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

انواع مختلف ویزا:

ویزا دارای انواع گوناگونی است مانند: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی و … .
بنابراین اکیدا توصیه می کنیم از ابتدا باید ویزای دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت وی ( تجاری، توریستی؛ دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

 

انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج:

  • سینگل: ویزای سینگل به منظور یکبار ورود فرد به کشور مربوطه صادر میشود و با خروج  از آن کشور، این ویزا نیز باطل می شود.
  • مولتی پل: ویزای مولتی پل به منظور ورود یا خروج از یک کشور برای چند بار در طول مدت اعتبار ویزا صادر می شود.

 

انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه:

  • ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه الصاق می شود.
  • ویزای با مهر: یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده می شود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

 

انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور:

  • ویزای معمولی: ویزایی که مسافر باید قبل از سفر خود توسط سفارت خانه کشور مربوطه دریافت کرده باشد.
  • ویزای بدو ورود: ویزایی که در لحظه ورود به کشور مقصد برای مسافر صادر می شود.

 

آدرس و شماره تماس سفارت ایسلند در تهران :

آدرس سفارت :  تهران-خیابان ولیعصر – خیابان فیاضی – فرشته – پلاک ۳۰

تلفن : ۹۸۲۱۲۲۰۳۹۹۹۰+

 

جهت اطلاع از قیمت ویزاها کلیک کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزای ایسلند از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز رتبه دهی نشده است)
درباره شرکت آتور ایگل
چرا دفتر خدمات اخذ ویزا در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمات گردشگری در سطح کشور، دفتر خدمات اخذ ویزا، تور، و بلیط داخلی و خارجی با هدف توزیع سریع خدمات جهانگردی همراه با بالاترین کیفیت و با ارائه سرویس های آنلاین منحصر به فرد به آژانس های مسافرتی به سرعت توانسته با تحت پوشش قرار دادن اکثر آژانسهای مسافرتی و جهانگردی، به عنوان بزرگترین مجموعه در این صنعت معرفی شود.