default-logo

ویزای ایتالیا (رم) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا (رم) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

 

ایتالیا مهد فرهنگ و هنر با زیبایی و سابقه تاریخی به یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگران برای سفر گردیده است. در سفر به کشور ایتالیا پیشنهاد میکنیم حتما از کلوسئوم (آمفی تئاتر بزرگ یادآور دوران باستان)، کانال های ونیز، خرابه های شهر پمپئی با بازار ها حمام ها و معابد باستانی، برج کج پیزا، دریاچه کومو، ساحل آمالفی، کلیسای سانتا ماریا دل فیوره فلورانس (بهترین کلیسای جامع) و پنج سرزمین با پنج روستا و صخره های شیب دار دیدن کنید. 

 

جهت اخذ ویزای ایتالیا مطالب زیر را با دقت مطالعه فرمایید

 

در حال حاضر امکان اخذ ویزای ایتالیا توسط آژانس آتورایگل امکان پذیر نمیباشد. مطالب زیر صرفا جهت اطلاع رسانی مسافران میباشد.

 

جهت اخذ ویزای ایتالیا به نکات زیر توجه کنید:

  • -کشور ایتالیا عضو اتحاد شنگن می باشد و جهت سفر به ایتالیا نیاز به ویزای شنگن دارید.
  • -حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت دریافت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد .

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای ایتالیا:

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )
  • کارت ملی و شناسنامه
  • دو قطعه عکس رنگی ۴*۶ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
  • کپی ویزای شنگن و یا ویزای کشور معتبر دیگر و مهر ورود و خروج
  • نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی
  • گواهی اشتغال با تاریخ استخدام، سمت، میزان حقوق و مرخصی به همراه فیش حقوقی( برای کارمنداگ و کارگران )
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی ( برای صاحبان مشاغل )
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )
  • بیمه مسافرتی
  • سند مالکیت ( در صورت وجود )
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما

 

انواع ویزای ایتالیا :

  • ویزای ایتالیا توریستی
  • ویزای ایتالیا تجاری
  • ویزای ایتالیا ویزا کاری

 

انواع ویزای شنگن :

  • ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
    ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
    ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
    ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
    توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

    داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

انواع مختلف ویزا:

ویزا دارای انواع گوناگونی است مانند: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی و … .
بنابراین اکیدا توصیه می کنیم از ابتدا باید ویزای دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت وی ( تجاری، توریستی؛ دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

 

انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج:

  • سینگل: ویزای سینگل به منظور یکبار ورود فرد به کشور مربوطه صادر میشود و با خروج  از آن کشور، این ویزا نیز باطل می شود.
  • مولتی پل: ویزای مولتی پل به منظور ورود یا خروج از یک کشور برای چند بار در طول مدت اعتبار ویزا صادر می شود.

 

انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه:

  • ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه الصاق می شود.
  • ویزای با مهر: یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده می شود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

 

انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور:

  • ویزای معمولی: ویزایی که مسافر باید قبل از سفر خود توسط سفارت خانه کشور مربوطه دریافت کرده باشد.
  • ویزای بدو ورود: ویزایی که در لحظه ورود به کشور مقصد برای مسافر صادر می شود.

 

آدرس و شماره تماس سفارت ایتالیا در تهران :

آدرس سفارت :  تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره 15

تلفن : ۹۸۲۱۲۲۰۴۷۸۰۲+ , ۹۸۲۱۲۲۰۴۷۸۰۳+

ایمیل (خدمات کنسولی) : consolato.teheran@esteri.it

ایمیل (خدمات ویزا) : visti.teheran@esteri.it

ایمیل (بخش امور دانشجویی) : studi.teheran@esteri.it

وب سایت : ambteheran.esteri.it

 

جهت اطلاع از قیمت ویزاها کلیک کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزای ایتالیا از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز رتبه دهی نشده است)
درباره شرکت آتور ایگل
چرا دفتر خدمات اخذ ویزا در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمات گردشگری در سطح کشور، دفتر خدمات اخذ ویزا، تور، و بلیط داخلی و خارجی با هدف توزیع سریع خدمات جهانگردی همراه با بالاترین کیفیت و با ارائه سرویس های آنلاین منحصر به فرد به آژانس های مسافرتی به سرعت توانسته با تحت پوشش قرار دادن اکثر آژانسهای مسافرتی و جهانگردی، به عنوان بزرگترین مجموعه در این صنعت معرفی شود.