default-logo

ویزای ژاپن (توکیو) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن (توکیو) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

 

ژاپن کشوری جزیره ای که در اقیانوس آرام واقع شده است. توکیو یکی از شهر های مدرن این کشور میباشد. از پربازدید ترین و محبوب ترین مکای های دیدنی و تفریحی این شهر کاخ امپراطوری با باغ ها و مناظر زیبا، برج توکیو دومین سازه بلند، مجسمه هاچیکو (نماد وفاداری)، پارک ملی شینجو گیوئن، باغ وحش اوئنو، برج اسکای تری توکیو آسمان خراشی مرتفع و مکانی برای تماشای توکیو، معبد سنسوجی، موزه ملی توکیو، پل رنگین کمان روی خلیج توکیو و دیزنی لند است.

 

جهت اخذ ویزای ژاپن مطالب زیر را با دقت مطالعه فرمایید

 

جهت اخذ ویزای ژاپن به نکات زیر توجه کنید:

  • مسافر جهت دریافت ویزای توریستی ژاپن نیازی به مصاحبه ندارد.
  • ویزای تجاری و کاری ژاپن قوانین متفاوتی دارد.

 

انواع ویزای ژاپن :

  • ویزای کوتاه مدت تجاری ژاپن
  • ویزای توریستی ژاپن
  • ویزای دیدار از دوست ژاپن
  • ویزای دیدار از اقوام ژاپن
  • ویزای شرکت در کنفرانس و مسابقات ورزشی ژاپن

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای توریستی ژاپن:

 توجه : در طول بررسی پرونده مواردی ممکن است به مدارک اضافه شود.

  • گذرنامه مسافر (درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارائه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵  با زمینه سفید
  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
  • شناسنامه مسافر ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید(گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
  • ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای دیدار از دوست ژاپن:

 توجه : در طول بررسی پرونده مواردی ممکن است به مدارک اضافه شود.

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارائه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
  • برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
  • ضمانت نامه 
  • برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
  •  در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی) باشد، کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.
  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
  • الف: در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد:
  • گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
  • ب: در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:
  • گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  • کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
  • گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  • کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای دیدار از اقوام ژاپن:

 توجه : در طول بررسی پرونده مواردی ممکن است به مدارک اضافه شود.

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵  با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  • ضمانت نامه
  • برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
  • الف: در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد:
  • گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
  • ب: در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:
  • گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  • کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
  • گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
  • حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای کنفرانس و مسابقات ورزشی ژاپن:

 توجه : در طول بررسی پرونده مواردی ممکن است به مدارک اضافه شود.

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
  • الف: ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
  • ب: مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
  • ج: جزوه ویا کاتالوگ
  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
  •  نامه ماموریت متقاضی ویزا

 

انواع مختلف ویزا:

ویزا دارای انواع گوناگونی است مانند: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی و … .
بنابراین اکیدا توصیه می کنیم از ابتدا باید ویزای دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت وی ( تجاری، توریستی؛ دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

 

انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج:

  • سینگل: ویزای سینگل به منظور یکبار ورود فرد به کشور مربوطه صادر میشود و با خروج  از آن کشور، این ویزا نیز باطل می شود.
  • مولتی پل: ویزای مولتی پل به منظور ورود یا خروج از یک کشور برای چند بار در طول مدت اعتبار ویزا صادر می شود.

 

انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه:

  • ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه الصاق می شود.
  • ویزای با مهر: یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده می شود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

 

انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور:

  • ویزای معمولی: ویزایی که مسافر باید قبل از سفر خود توسط سفارت خانه کشور مربوطه دریافت کرده باشد.
  • ویزای بدو ورود: ویزایی که در لحظه ورود به کشور مقصد برای مسافر صادر می شود.

 

آدرس و شماره تماس سفارت ژاپن در تهران :

آدرس سفارت : تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲

تلفن : ۹۸۲۱۲۲۶۶۰۷۱۰+

فکس : ۹۸۲۱۲۲۶۶۰۷۴۷+

پست الکترونیک :  infoeoj@th.mofa.go.jp

آدرس سایت : www.ir.emb-japan.go.jp

 

 

جهت اطلاع از قیمت ویزای ژاپن کلیک کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزای ژاپن از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5 امتیاز ثبت شده است, 1میانگین امتیازات بازدیدکنندگان:
درباره شرکت آتور ایگل