default-logo

ویزای قطر (دوحه) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

ویزای قطر

ویزای قطر (دوحه) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

 

قطر کشوری امن با مردمی مهمان نواز در جنوب غربی آسیا واقع شده است. هنگامی که به این کشور سفر میکنید از غذا ها، ساحل و تپه های شنی این کشور نمی توانید چشم پوشی کنید. رانندگی در تپه های ماسه ای، بازدید از بازار سوق واقف، پیاده روی در کورنیش دوحه، بازدید از موزه هنر های اسلامی، قلعه الزباره و جزیره مصنوعی مروارید قطر از تفریحات فوق العاده برای گردشگران می باشد.

 

جهت اخذ ویزای قطر مطالب زیر را با دقت مطالعه فرمایید

 

 مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای فرودگاهی قطر:

  • خرید بلیت رفت و برگشت
  • رزرو قطع هتل
  • همراه داشتن حداقل ۱۵۰۰ دلار پول نقد
  • پرداخت ۲۰۰ ریال قطر در فرودگاه قطر برای اخذ ویزا فرودگاهی

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای توریستی قطر:

  • اصل پاسپورت (اعتبار حداقل ۶ ماه)
  • کپی شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • ۲ قطعه عکس  ۴*۶
  • رزرو قطعی هتل و هواپیما

 

ویزای تجاری قطر :

از آنجایی که کشور قطر بستری مناسب برای پیشرفت متخصصان فرآهم میکند، این نوع ویزا می تواند گزینه مناسبی برای دریافت باشد.

 

ویزای نمایشگاهی قطر :

ویزای نمایشگاهی قطر مناسب افراد یا شرکت هایی است که میخواهند محصولات خود را در نمایشگاه های قطر ارائه کنند.
قطر با داشتن نمایشگاه های سطح بالا میتواند گزینه مناسبی برای اخذ ویزای نمایشگاهی باشد.

 

ویزای تحصیلی قطر :

اگر شخصی صلاحیت تحصیل در دانشگاه ها یا مدارس این کشور را داشته باشد میتواند برای دریافت ویزای تحصیلی قطر اقدام کند. این نوع ویزا نسبت به نوع دیگر ویزاها راحت تر دریافت می شود.

 

 

جهت اخذ ویزای قطر به نکات زیر توجه کنید :

  • مدت زمان لازم جهت صدور ویزای قطر حداقل ۱۵ روز کاری میباشد.
  • مدت اعتبار ویزای قطر پس از صدور یک ماه میباشد.
  • مسافران پس از ورود به کشور قطر ۲۸ روز اجاره اقامت را دارند.
  • جهت صدور ویزا داشتن ۳ روز رزرو هتل لازم م باشد.
  • اگر مدت اقامت بیش از ۳ روز باشد حتما باید برای اقامت به رزرو هتل اقدام کنید.

 

انواع مختلف ویزا:

ویزا دارای انواع گوناگونی است مانند: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی و … .
بنابراین اکیدا توصیه می کنیم از ابتدا باید ویزای دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت وی ( تجاری، توریستی؛ دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

 

انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج:

  • سینگل: ویزای سینگل به منظور یکبار ورود فرد به کشور مربوطه صادر میشود و با خروج  از آن کشور، این ویزا نیز باطل می شود.
  • مولتی پل: ویزای مولتی پل به منظور ورود یا خروج از یک کشور برای چند بار در طول مدت اعتبار ویزا صادر می شود.

 

انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه:

  • ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه الصاق می شود.
  • ویزای با مهر: یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده می شود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

 

انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور:

  • ویزای معمولی: ویزایی که مسافر باید قبل از سفر خود توسط سفارت خانه کشور مربوطه دریافت کرده باشد.
  • ویزای بدو ورود: ویزایی که در لحظه ورود به کشور مقصد برای مسافر صادر می شود.

 

آدرس و شماره تماس سفارت قطر در تهران :

آدرس سفارت :  تهران – خیابان آفریقا (جردن) – خیابان گل آذین – پلاک ۴

تلفن : ۲۲۰۵۱۲۵۵ – ۰۲۱

فکس : ۲۲۰۵۸۴۷۸ – ۰۲۱

پست الکترونیک :  iranemb.doh@mfa.gov.ir

وبسایت : doha.mfa.ir

 

 

جهت اطلاع از قیمت ویزای قطر کلیک کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزای قطر از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز رتبه دهی نشده است)
درباره شرکت آتور ایگل
چرا دفتر خدمات اخذ ویزا در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمات گردشگری در سطح کشور، دفتر خدمات اخذ ویزا، تور، و بلیط داخلی و خارجی با هدف توزیع سریع خدمات جهانگردی همراه با بالاترین کیفیت و با ارائه سرویس های آنلاین منحصر به فرد به آژانس های مسافرتی به سرعت توانسته با تحت پوشش قرار دادن اکثر آژانسهای مسافرتی و جهانگردی، به عنوان بزرگترین مجموعه در این صنعت معرفی شود.