default-logo

ویزای کره جنوبی (سئول) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی (سئول) با ارزان ترین قیمت مستقیم و بدون واسطه اخذ می شود

 

کره جنوبی کشوری که در بخش جنوبی شبه جزیره کره قرار دارد. در سفر به این کشور حتما از مقبره خانوادگی سلسله جوسئون، جزیره آتش فشانی جیجو با منظره ای منحصر به فرد، کلیسای یودو فول گاسپل، دهکده تاریخی هاهو، برج سئول (نماد سئول)، مرکز خرید بزرگ دائه مون با ۲۶ بازار بزرگ و ۳۰ هزار فروشگاه، دهکده باک جونگ هانگ با معماری سنتی، ساحل گوچی برای تماشای انعکاس خورشید در اقیانوس بازید کنید.

 

جهت اخذ ویزای کره جنوبی مطالب زیر را با دقت مطالعه فرمایید

 

جهت اخذ ویزای کره جنوبی به نکات زیر توجه کنید:

  • مدت اعتبار ویزای توریستی یک ماه میباشد و مسافر پس از ورود به این شکور میتواند تا ۳۰ روز اقامت داشته باشد.
  • ویزای توریستی کره جنوبی تنها به صورت عادی قابل اخذ است که ۲۰ روزکاری زمان نیاز دارد.
  • هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزای کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.
  • پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافرین را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.
  •  کشور کره جنوبی انواع مختلفی از ویزا را به بازدید کنندگان می دهد اما از طریق آژانس های مسافرتی فقط ویزای توریستی کره جنوبی یعنی ویزا نوع B-2  اخذ می شود.

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای کره جنوبی:

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید
  • فرم تمکن مالی و گردش ۳ ماه آخر حساب با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومانی به انگلیسی
  • کپی کارت ملی و شناسنامه ترجمه شده
  • گواهی اشتغال به کار یا جواز کار ترجمه شده به انگلیسی
  • ارائه رزرو هتل و بلیط هواپیما
  • چک ضمانت ۱۵ میلیون تومانی

 

انواع ویزای کره جنوبی :

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای دیدار خانوادگی

 

مدت زمان لازم جهت صدور ویزای کره جنوبی :

  • ویزای توریستی : ۲۰ روز کاری

 

انواع مختلف ویزا:

ویزا دارای انواع گوناگونی است مانند: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی و … .
بنابراین اکیدا توصیه می کنیم از ابتدا باید ویزای دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت وی ( تجاری، توریستی؛ دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

 

انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج:

  • سینگل: ویزای سینگل به منظور یکبار ورود فرد به کشور مربوطه صادر میشود و با خروج  از آن کشور، این ویزا نیز باطل می شود.
  • مولتی پل: ویزای مولتی پل به منظور ورود یا خروج از یک کشور برای چند بار در طول مدت اعتبار ویزا صادر می شود.

 

انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه:

  • ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه الصاق می شود.
  • ویزای با مهر: یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده می شود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

 

انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور:

  • ویزای معمولی: ویزایی که مسافر باید قبل از سفر خود توسط سفارت خانه کشور مربوطه دریافت کرده باشد.
  • ویزای بدو ورود: ویزایی که در لحظه ورود به کشور مقصد برای مسافر صادر می شود.

 

آدرس و شماره تماس سفارت کره جنوبی در تهران :

آدرس سفارت : تهران ، ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی کوچه دانشور غربی شماره ۲

تلفن :   ۹۸۲۱۸۸۰۵۴۹۰۰+

فکس : ۹۸۲۱۸۸۰۵۴۸۹۹+

پست الکترونیک :  emb-ir@mofa.go.kr

آدرس سایت : irn.mofa.go.kr

آدرس و شماره تماس کنسولگری سفارت کره جنوبی :

آدرس کنسولگری : ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی کوچه دانشور غربی شماره ۲

تلفن :   ۹۸۲۱۸۸۰۵۴۹۰۰+

 

 

جهت اطلاع از قیمت ویزای کره جنوبی کلیک کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزای کره جنوبی از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 1 امتیاز ثبت شده است, 1میانگین امتیازات بازدیدکنندگان:
درباره شرکت آتور ایگل
چرا دفتر خدمات اخذ ویزا در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمات گردشگری در سطح کشور، دفتر خدمات اخذ ویزا، تور، و بلیط داخلی و خارجی با هدف توزیع سریع خدمات جهانگردی همراه با بالاترین کیفیت و با ارائه سرویس های آنلاین منحصر به فرد به آژانس های مسافرتی به سرعت توانسته با تحت پوشش قرار دادن اکثر آژانسهای مسافرتی و جهانگردی، به عنوان بزرگترین مجموعه در این صنعت معرفی شود.